P. Diddy vaart op een iPad

0

Vergeleken met de gemiddelde wereldburger zit Sean J. Combs, ook wel Puff Daddy, P. Diddy of Diddy genoemd, niet verlegen om een eurootje of dollartje meer of minder. Met het grootste gemak legt hij een bedrag van 535.000 euro (exclusief extra’s à 120.000 euri) neer voor een weekje op een luxe jacht in gezelschap van geliefde Kim Porter en tweeling Jessie en D’Lila.

Het 60 meter lange jacht ‘Solemates’ is uitgerust met daadwerkelijk de laatste technologie. Het bedrijf waar Diddy zijn bootje heeft gehuurd, noemt dit jacht namelijk onderdeel van een app die je niet snel in de Apple Store zult vinden, of eigenlijk helemaal nooit. Bij het aan boord gaan ontvang je namelijk je eigen iPad waarmee je vrijwel volledige controle over de boot hebt. Behalve over het roer, die wil de kapitein die meegaat graag zelf bedienen.

De iPad’s die de hele familie bij aankomst krijgen zijn naar de gebruiker gecustomized en kunnen het gehele entertainment- en klimaatsysteem van het jacht controleren, de gordijnen en de lichten in de kamers bedienen en zelfs een verse Mojito bestellen met slechts een touchop het scherm. Het interieur is natuurlijk erg luxueus en van alle gemakken voorzien. Overal waar Diddy zich bevindt, staat wel een jacuzzi of een flatscreen te schitteren en anders biedt de gameroom of de relaxruimte de Diddy’s wel de nodige ontspanning. De grote al-fresco fitnessruimte kan na het sporten omgetoverd worden tot een vette club met geïntegreerde muziek- en lichtinstallatie ter waarde van bijna 50.000 euro. Moe en voldaan van een luie dag, stapt de hiphopper of één van zijn family members gewoon onder de eerste on boardaromatherapiedouche ter wereld en kiest uit de geuren eucalyptus, munt, dennen, citrus of een mix van voorgaande. Wat als Diddy en zijn gezelschap even op het jacht uitgekeken zijn? Dan wordt gewoon de gemotoriseerde surfplank, bananenboot, drijvende trampoline of het onderwaterschuitje gepakt om de omgeving te verkennen.

We hoeven ons tot slot gelukkig ook geen zorgen te maken dat er niet goed voor de Diddy’s wordt gezorgd. Een vijftienkoppige crew, waaronder enkele topchefs, meerdere stewardessen en een verpleegkundige zorgen ervoor dat Puff en zijn familie van een onbezonnen tijd kunnen genieten.

Klik hier als je je compleet wilt vergapen aan al het moois wat dit schuitje te bieden heeft.

Bron: Wannahaves.nl

Reageren