Hiswa 2011: Minder bezoek, meer interesse

0


Met het aflopen van de Hiswa duiken er altijd weer mooie cijfertjes op die het alom heersende gevoel moeten onderbouwen. En ook dit jaar klopt het, met 48.204 bezoekers was het iets minder druk dan vorig jaar (51.849 bezoekers). De organisatoren geven echter wel aan dat er meer serieuse aankoopintenties waren…

Vanuit de aanwezige exposanten klinkt een geluid dat de bezoekers meer aankoopplannen hadden, maar tegelijker tijd prijsbewuster waren. Vooral de goede verkoopcijfers bij de leveranciers van accessoires geeft aan dat men weer actief aan het investeren is in de eigen boot. Bijkomend voordeel is dat de “droge Hiswa” in de Rai eigenlijk altijd wat meer op ‘kleine’ boten gericht is. De grootste boot was ongeveer 15 meter en de duurste net over een miljoen euro.

Wil je meer spectakel, in de vorm van grote dure jachten, kom dan 6 t/m 11 september naar de Hiswa te water in Marina Seaport IJmuiden. Ons uitgebreide verslag (in beeld en geluid) komt van de week online, hou de site in de gaten!

Reageren