Nieuwe CEO bekendgemaakt bij Ferretti Group

0



Nadat wij
eerder deze week schreven over het plotselinge overlijden van Salvatore Basile, is inmiddels zijn opvolger bekendgemaakt.

Giancarlo Galeone (rechts op de foto) heeft een lange historie bij Ferretti Group. Hij was al eerder CEO van 1995 tot 2006 en sinds 2009 werkte hij close samen met de overleden Basile. Aangezien beide heren dezelfde vissie en strategie deelden worden er weinig  veranderingen binnen het bedrijf verwacht, en zal de ingeslagen reorganisatie verder voortgezet worden.

Norberto Ferretti, de oprichter en president van het bedrijf zei het volgende over de nieuwe CEO: ” Giancarlo Galeone’s expertise in de nautische sector is groot. Daarnaast zal, door de nauwe samenwerking tussen beide heren, de huidige strategie voortgezet worden. Zijn kennis van de Ferretti Group zal er voor zorgen dat hij een grote bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van onze projecten de komende jaren”.

Galeone werd in 1961 in Stockholm geboren, hij studeerde af aan de Universiteit van Bologna in 1987 en werkt sinds 1991 bij Ferretti Group. Sinds 1999 is hij lid van de raad van bestruur. We wensen hem veel plezier en geluk bij deze uitdagende baan.

Reageren