De nieuwe Fairline Squadron 41 komt deze zomer

0


Deze nieuwe kleine, twee kabines tellende, Fairline  Squadron 41 is een uniek flybridge motorjacht waarbij de luxe niet onder doet aan zijn grotere broers. Hij is erg ruim voor zijn afmetingen en zal net als de andere Squadrons over fantastische vaareigenschappen beschikken.

Fairline wil een merk worden dat twee volledig verschillende lijnen produceerd. De Targa lijn met open sportkruisers en nu ook de gecompleteerde flybrige lijn met als kleinste model de Squadron 41.

Ondanks dat dit de kleinste is, zal hij volledig aan het Squadron profiel voeldoen, inclusief het design en de technologie die de grotere modellen ook hebben. Dit betekend dat je kan rekenen op veel daglicht, een sterke romp en veel aandacht voor de kleinste details. Ook de ramen op het dek die de hutten in de Squadron 55 en 65 tot een echte vip-room maken, zullen op de 41 aanwezig zijn.

De accomodaties omvatten twee slaaphutten, een zeer ruime keuken en ook nog eens ruimte voor een bijboot op het grote zwemplateau.

Volgens Fairline’s design director, Adam Greenwood, heeft zijn team bij het ontwerpen van de Squadron 55, welke eind 2008 op de markt kwam, qua styling en design alles uit de kast gehaald. En zeker niet zonder succes, de boot heeft meerdere awards gewonnen. Dezelfde styling hebben ze nu bij de 41 voortgezet, ook deze boot zal dus hoge ogen scoren.

Wij schatten in dat de Squadron 41 met zo’n polulaire broer als de 55 het zeer goed zal doen binnen de sterk concurrerende markt van de 40 voet flybridgers…

Hij zal vanaf aanstaande zomer leverbaar zijn.

Reageren