Aquastar komt met 42 Panorama

0


De Engelse werf Aquastar heeft twee goede redenen gevonden om haar nieuwste 42 voerter een panorama raam aan de zijkant te geven. Enerzijds om het ‘ouderwetse’ uiterlijk wat moderner te maken en anderzijds natuurlijk voor het mooie uitzicht vanuit de slaapkamer…

Aan beide kanten van de achterkajuit bevinden zich, voor een jacht van dit formaat, immense ramen. Hierdoor zal de eigenaarshut onder het achterdek, naast ontzettend veel lichtinval, een mooi uitzicht hebben wanneer je voor anker gaat. Naast de ruime achterkajuit beschikt de Aquastar 42 panorama nog over een ruime slaapkamer in de punt van het jacht met eveneens een eigen badkamer. Hierdoor wordt het jacht erg aantrekkelijk voor mensen die graag gasten mee aan boord nemen, maar wel de nodige privacy wensen.

Naast de grote ramen is er eigenlijk nog niet zoveel bekend over deze nieuwe Aquastar. Wel geeft de werf aan erg flexibel met de motorisering om te gaan. Zo kan een koper uit flink wat opties keizen, van Volvo Penta tot Yanmar motoren. Daarnaar is het mogelijk om voor een uitvoering met 1 motor, 1 motor met Hybride ondersteuning of 2 motoren te kiezen. Qua vaareigenschappen zit het eigenlijk altijd wel goed bij Aquastar, zeker wanneer je naar zeewaardigheid en gedrag op ruw water kijkt. De werf heeft immers zijn oorsprong in de ontwikkeling van Engelse kustwacht schepen.

Het eerste jacht moet volgend jaar al te water gaan, we houden jullie op de hoogte…

Reageren