Kies je voor Riva of Boesch? (video)

2

Riva against Boesch
Bootblog staat zoals jullie weten voor botennieuws met een mening, maar dan moet er zo nu en dan natuurlijk wel een mening gegeven worden. Onze trouwe bezoekers weten dat wij behoorlijk fan zijn van de klassieke en moderne runabout, denk aan Riva, Frauscher, Boesch en dergelijke. We waren al eerder duidelijk in onze mening over de Boesch en Riva, maar Quinten doet er in deze video nog een schepje bovenop…

Boesch en Riva zijn natuurlijk beide iconen binnen de houten speedboot wereld. Riva heeft onder de massa echter net een wat grotere naam dan Boesch, maar is dat wel rechtvaardig? Op deze vraag kan eigenlijk geen goed antwoord gegeven worden aangezien Riva puristen hier altijd recht tegenover Boesch puristen staan. Onze Quinten kiest in onderstaande video echter wel duidelijk partij, zijn jullie het met hem eens?

Lees meer Boesch en Riva verhalen in onze Riva Rivalen serie!

2 reacties

  1. Geachte leden van de redaktie,

    Leuke botensite. Ga vooral zo door.

    In het kader van de Riva rivalen serie mis ik het exclusieve merk Pedrazzini nog. Misschien een aardige suggestie?

    Ook ik ben al mijn halve leven fan van houten runabouts en ben daar de enige niet in. Helaas ben ik (nog) niet in staat om zo’n houten beauty te onderhouden.

    Zou het niet een leuk idee zijn wanneer Botenblog een deal maakt met Boesch Nederland om een dag of dagen te organiseren dat Boeschliefhebbers tegen betaling een uur met zo’n Boesch op stap kunnen gaan.Ik denk dat hier heel veel animo voor is. Tevens komt Boesch Nederland op deze manier in kontakt met mogelijke kopers.

  2. Leuk verslag, ik deel de mening dat Boesch er goed aan doet bij zijn roots te blijven. Ook erg leuk om jullie artikelen te lezen. Complimenten voor jullie website trouwens!
    Wat niet onbelangrijk is zijn de vaareigenschappen. Het gaat te vaak om de looks. Elke Boesch is subliem. Ik heb op oudere Riva’s gevaren en dat viel tegen. Ik weet trouwens niet hoe moderne Riva’s varen. Verder heb ik geen mening over welke merk mooier is. Ze zijn beide een aanwinst op het water. Jammer dat het vaarseizoen weer afgelopen is!

Reageren