Het eerste Pelle Petterson jack gaat naar…

1

Winnaar Pelle Petterson Mistral Jack op Bootblog.nl
De eerste winnaar van de Pelle P actie op Bootblog is gekozen. Hein Strijker kwam uit de hoge hoed en hiermee hebben we geen verkeerde persoonlijkheid te pakken. Hein is namelijk een fashion man puur sang dus dit Pelle Petterson Mistral jack zal hem niet misstaan. Blijft (of word) fan van ons op Facebook en retweet deze actie op Twitter want er gaan de komende weken nog 2 jacks de deur uit!

De loting

We hebben 5 personen uitgekozen die fan zijn op Facebook, ons volgen via Twitter en de actie ge-ReTweet hebben. Deze personen hebben we vervolgens ingevoerd op Lootjestrekken.nl en daar kwam deze uitslag uit (kijk maar). Wie weet ben jij de volgende, dit keer is het dus modeman Hein Strijker geworden. Hein is niet zomaar een modeman, hij is een modeman met klasse want onder zijn nieuwe Pelle Petterson jack zal hij waarschijnlijk bretels dagen. Niet zomaar, want hij is eigenaar van Bretels.nl waarop hij zijn eigen lijn Hein Strijker bretels verkoopt.

Blijf ons volgen via Twitter, voor het laatste botennieuws, en blijf kans maken op de volgende twee Pelle P Mistral jacks die we verloten. Wie de actie retweet en fan is van onze Facebookpagina maakt extra kans! Volgende week vrijdag kiezen we een volgende winnaar…

1 reactie

Reageren