Het tweede Pelle Petterson jack gaat naar…

0

Tweede winnaar Pelle Petterson actie bootblog
De tweede winnaar van de Pelle P actie op Bootblog is gekozen. Frank Pieters kwam uit de hoge hoed. Frank is een wintersporter in hart en nieren dus dit jack zal hem ook op de piste goed van pas komen. Blijft (of word) fan van ons op Facebook en retweet deze actie op Twitter want er gaat nog een jack de deur uit!

De loting

We hebben 5 personen uitgekozen die fan zijn op Facebook, ons volgen via Twitter en de actie ge-ReTweet hebben. Deze personen hebben we vervolgens ingevoerd op Lootjestrekken.nl en daar kwam deze uitslag uit (kijk maar). Wie weet ben jij de volgende, dit keer is het dus wintersporter Frank Pieters geworden. Frank is niet zomaar een wintersporter, hij heeft net zoveel met wintersport als wij met boten. Hij is namelijk eigenaar van Skiinformatie.nl waarop het laatste wintersportnieuws te vinden is. Dit Pelle P jack zal dus goed van pas komen want hij is niet alleen lekker op het water maar ook op de piste!

Blijf ons volgen via Twitter, voor het laatste botennieuws, en blijf kans maken op het volgende Pelle P Mistral jack dat we verloten. Wie de actie retweet en fan is van onze Facebookpagina maakt extra kans! Volgende week vrijdag kiezen we de laatste winnaar…

Reageren