Eerste foto’s van nieuwe groene Riva

1

De nieuwe Riva Iseo
Begin dit jaar vertelden we al het mooie nieuws dat er deze zomer een nieuwe klassieke Riva zou komen, de Iseo. En gelukkig heeft de Ferretti groep zich aan haar woord gehouden en is deze kleine milieuvriendelijke Riva met de stijl van haar iconische voorvaderen een feit. Hierbij de eerste foto’s…

Zoals we al meerdere malen geschreven hebben vinden we het jammer dat de Ferretti Groep vooral moderne Riva’s zonder houten (of look-a-like) romp op de markt brengt. Onze voorkeur wat betreft klassiek ogende runabouts gaat dan ook steeds meer uit naar verschillende Riva Rivalen die wel vast houden aan de geweldige vormgeving van weleer. Nu brengt Riva echter een boot op de markt die wel weer snel in de top van ons verlanglijstje terecht komt.

De milieuvriendelijke Riva Iseo
Met deze nieuwe Iseo combineert Riva namelijk het mooie van vroeger met de kracht van tegenwoordig. Zijn geweldig sterke romp met wel 20 coatings, de hybride aandrijving en het elektrische cabrio dak zijn hier de beste voorbeelden van. Eigenlijk heeft deze nieuwe Riva Iseo alles wat een mooie toerboot of luxueuze tender van een superjacht moet hebben: stijl, uitstraling, luxe, moderne techniek en niet te vergeten, je kan zonder nat te worden in de regen varen.

Riva iseo cabriokap
Meer specs en informatie over hoe hij vaart volgen binnenkort, geniet nu maar even van de prachtige lijnen…

  • http://www.vandelaarinterieur.nl Michael

    Mooie ontwikkeling dat de grote jongens ook over gaan op groen. Tot nu toe had je eigenlijk allen de pioniers die dit deden.