Is Gaastra fashion of alleen zeilkleding?

0

Gaastra Sara Nix
Afgelopen week werden we door Gaastra uitgenodigd om bij de opening van de nieuwe Flagship store in Laren te zijn. Bootblog moest dus snel op zoek naar een ‘fashion verantwoord’ redactielid en die hebben we gevonden: Charlotte. In dit eerste artikel van onze kersverse eigen Bootbabe doet ze verslag van de opening van de Gaastra winkel…

Charlotte Journee Bootblog redactie

Dit is Charlotte

“Ik heb al een paar keer wat voor Bootblog gedaan en wilde graag meer doen. Toen Bootblog gevraagd werd om naar de opening van de Flagship store van Gaastra te komen wist ik dat dit het moment was om echt te gaan bloggen. Bootblog was de enige boot gerelateerde site die bij de opening aanwezig was aangezien Gaastra zichzelf beter binnen het Fashion publiek wil positioneren. Net als de dames van de fashionblogs die aanwezig waren klonk mij dit wat vreemd in de oren aangezien ik Gaastra eigenlijk alleen met polo’s, truien, jacks en andere watersportkleding associeerde.

De uitdaging van afgelopen zaterdag was om het bloedmooie Gaastra model Sara Nix zo fashionable mogelijk te stylen met de nieuwe collectie van Gaastra. Het leek me best wel een opgave met de kleding van Gaastra die ik in mijn hoofd had. De ruime nieuwe winkel heeft zich gevestigd in een van de winkels waar voorheen Maison de Bonneterie zat. Hij heeft een oppervlakte van ongeveer 250 m2, bevat veel stoere elementen uit de zeilwereld en heeft een frisse uitstraling. Een prima locatie voor een styling-shoot dus. Met mijn zeer modebewuste kijk op kleding, was ik ontzettend positief verbaasd. Gaastra heeft daadwerkelijk voor ieder wat wils en is sportief, charmant, stoer en sexy.

Gaastra Flagship in Laren
Dit is mijn keuze voor Sara Nix geworden:
Sara Nix in Gaastra outfit van Charlotte

Ik heb voor een sportieve en charmante outfit gekozen. Uiteraard met bootvriendelijke schoenen, een warme lemmi jas en wollen muts om de winter warm en stylisch door te komen. Het leukste is dat we een aantal items hier op Bootblog mogen verloten! Welke het zijn en hoe je ze kan winnen laten we binnenkort weten. Ik ben erg blij dat ik me bij het Bootblog team aangesloten heb en zal jullie periodiek van wat leuke items voorzien. Afgelopen zaterdag bij de nieuwe Gaastra Flagship store in Laren was in ieder geval een mooie aftrap met als eindconclusie dat Gaastra wel degelijk fashion kan zijn…”

Zelf een Gaastra outfit samenstellen kan natuurlijk hierrr!

Reageren