Win een reis naar de Volvo Ocean Race!

0


Altijd al bij de start van ’s Werelds meest uitdagende zeilwedstrijd willen zijn? Volvo nodigt je uit voor een Quiz op facebook waarmee je een 3-daagse reis naar de start in Alicante kunt winnen…

De bedoeling is dat je fan wordt van Volvo Nederland op Facebook en vervolgens 2 vrienden uitnodigt om een team mee te vormen. Vervolgens krijg je gedurende de komende 10 dagen elke dag een vraag die je zo snel mogelijk moet beantwoorden. Door het beantwoorden van de vragen vaart de boot van jouw team virtueel het gehele Volvo Ocean Race traject. Wie het eerste aan komt wint de hoofdprijs. De snelheid van het geven van de goede antwoorden is hierbij dan ook van groot belang. De race-quiz loopt tot en met 15 oktober en wie dus halverwege de 10 dagen een team aanmaakt krijgt in 1 keer alle voorgaande vragen. Je kan dus altijd nog mee doen en de winnaar wordt in week 42 bekendgemaakt.

VolvoOceanRace-2011
De drie vrienden die het snelste team binnen de Facebook app hebben, worden naar Alicante gevlogen voor een driedaags programma. Naast ‘meet-and-greets’, backstage pasjes en andere leuke zaken woon je de officiele start op zaterdag 29 oktober bij. Een ‘once-in-a-lifetime-oppertunity’ dus!

Volvo-Ocean-Race-Quiz-bootblogWaar wacht je nog op? Strijdt hierrr tegen het Bootblog team! (je moet wel eerst Volvo Cars Nederland liken)

Reageren