Wordt Dian Biemans Miss Yacht International 2011?

0

International Yacht Model contest 2011
Niet alleen wij proberen in onze Bootbabe serie vrouwelijkschoon aan yachtdesign te koppelen, maar ook de Chinesen weten wel raad met dit gegeven. 3 december aanstaande wordt de Miss Yacht International 2011 bekend…

Tijdens de Hainan International Boat Show 2010, op het kleine eilandje Hainan in de Chinese-zee, kwamen ze op het idee om de International Yacht Model Competition op te richten. Het eerste jaar bleef het eigenlijk behoorlijk binnen de muren van China, maar dit jaar hebben ruim 60 landen een mooie dame ingezonden voor deelname.

Dian Biemans Miss Yacht 2011
Model Dian Biemans vertegenwoordigt Nederland in deze ongetijfeld Eurovisie Songfestival achtige competitie, want hij staat bol van gegaardigden uit het Oostblok. Natuurlijk zijn dit mooie dames, maar door het stemgedrag in die landen zal Nederland weinig kans maken. Daarom willen we jullie vragen om in grote getalen op onze trots Dian Biemans te stemmen, maar hoe en waar wordt ons niet helemaal duidelijk. De website van de International Yacht Model Competition is namelijk niet zo internationaal als de naam doet vermoeden, en ook met een Google Translate laagje er overheen komen we er niet uit.

Internation Yacht model competition 2011
Er bestaat nog wel een wordpress website waarop alle modellen voorgesteld worden (kijk maar). Op deze site staat ook een poll, maar het lijkt ons niet dat deze als officiele stemming geldt. Wellicht hebben de jurileden die als enige mannen op de website voorgesteld worden het alleenrecht voor een stemming? In dat geval zal Dian Biemans weer wat meer kans maken.

We zullen de verkiezing in ieder geval in de gaten houden en kijken of we wat meer kunnen achterhalen. Jullie zullen de winnaar in ieder geval nog wel als bootbabe tegen komen hier op bootblog…

Reageren