Steeler Yachts gaat met de tijd mee

0

Steeler Yachts NG43 triple A uitvoering
In deze economisch onzekere tijden zit niet iedereen meer te wachten op een custom-made jacht. Steeler Yachts biedt daarom de NG43 en NG50 als volledig afgebouwde Triple-A limited editions aan…

Normaliter staat Steeler Yachts bekend om het bouwen van Custom-made jachten waarin vrijwel alles, tot in de kleinste details, een keuze voor de klant is. Door de vaak zware motorisering zijn de jachten zowel voor binnenwateren als op zee perfect gebouwd.

Steeler Yachts NG50 Triple A uitvoering

Steeler Yachts NG50 Triple A uitvoering

Om de aanschaf van een Steeler jacht wat laagdrempeliger te maken biedt de werf nu de NG43 en NG50 ook als compleet ingerichte jachten aan. Er kan gekozen worden uit twee behoorlijk complete inrichtingen. Door het kant-en-klaar afleveren van deze schepen kan Steeler Yachts ze uiteraard voor een veel scherpere prijs aanbieden. Om haar eigen markt niet te kanabaliseren hebben de zo genoemde Triple-A modellen wel een gelimiteerde oplage.

De Steeler Yachts NG43 is in de Limited Triple-A uitvoering leverbaar vanaf 478.000,- euro en de NG50 in de Limited edition Triple-A uitvoering vanaf 663.00,- euro.

Meer info: Steeler Yachts Triple-A uitvoeringen

Steeler Yachts NG43 Triple A indeling 1

 

Steeler Yachts NG43 Triple A indeling 2

 

Steeler Yachts NG50 Triple A indeling 1

 

Steeler Yachts NG50 Triple A indeling 2

Reageren