Gelukkig nieuwjaar! Win MyEnsign sieraden!

7

Win MyEnsign sieraden op Bootblog
Om het nieuwe jaar goed in te luiden geven wij de komende 3 weken 3 zilveren maritieme sieraden van Myensign, t.w.v. ruim 200,- euro per stuk, weg. Lees verder hoe je kan winnen…

Myensign bestaat uit een team van professionele ontwerpers en siersmeden uit Boedapest die handgemaakte maritieme sieraden maken. Elk sieraad van de collectie, die online vanuit 26 landen besteld kunnen worden, is uniek en volgens de wensen van de klant samengesteld. Op de website van Myensign staat een sieraden design tool waarmee je zelf het sieraad samen kan stellen en direct 3D het eindresultaat ziet.

Maak kans op MyEnsign Zilveren Sieraden op Bootblog
Maar wat zijn dan eigenlijk maritieme sieraden?

De sieraden van Myensign zijn altijd uniek omdat de klant ze zelf qua vorm en uiterlijk samen kan stellen. In de sieraden worden tekens uit het scheepsalfabet gebruikt, waardoor ze een mooie link met je eigen boot of de scheepvaart in het algemeen kunnen krijgen.

Hoe kan je een sieraad winnen?

Bootblog mag van Myensign 3 zilveren sieraden weggeven waarin een anker verwerkt is. We geven de komende 3 weken elke vrijdag twee keer een halssnoer en een keer een sleutelhouder weg aan mensen die ons ‘liken’ op Facebook en volgen via Twitter. Wie de actie #bootblogsieraden op Twitter Retweet en op zijn eigen Facebook pagina plaatst maakt extra kans. Waar wacht je nog op, doe mee!

Zilveren maritieme MyEnsign sieraden

7 reacties

Reageren