Vrijdag de 13de is een geluksdag voor…

0

De eerste MyEnsign winnaar op Bootblog
We verloten de eerste drie weken van 2012 3 zilveren maritieme sieraden van MyEnsign. Vandaag hebben we de tweede naam uit de hoge hoed getrokken en maken van vrijdag de 13de een geluksdag voor…

MyEnsign is een Hongaars sieraden merk dat speciale maritieme sieraden ontwerpt. Bootblog mag 2 keer een halssnoer en 1 keer een zilveren sleutel houder weggeven. Iedereen kan zijn of haar eigen sieraden op myensign.eu samenstellen, maar Liz Coppus hoeft dat niet meer te doen. Zij is namelijk de gelukkige winnaar van het tweede halssnoer (ben jij Liz? dan is er contact met je opgenomen). Wie niet gewonnen heeft blijft natuurlijk kans maken, want volgende week vrijdag geven we weer een maritiem MyEnsign sieraad weg.

Hoe kan jij ook winnen?
Wordt fan van ons op Facebook en deel daar onze actie op je eigen wall, volg ons via Twitter en retweet de actie onder #bootblogsieraden, wie weet win jij volgende week!

Hoe heeft de trekking plaatsgevonden?
We hebben 5 namen die fan van ons zijn op Facebook en en de campagne flink delen en bekendmaken uitgekozen en via Random.org de trekking gedaan. We hebben dit keer met de volgende namen gespeeld:

1. Jack Vermonden
2. Esthelle Kok
3. Cristian Wiegman
4. Stephanie van Drunen
5. Liz Coppus

Daar is de volgende trekking uitgekomen:
Tweede winnaar MyEnsign sieraard Bootblog

Reageren