De tweede Gaastra Saint Barth polo gaat naar…

4

Winactie Gaastra Saint Barth collectie Dames polo Valencia BootblogWe verloten gedurende de hele maand februari items uit de Gaastra Saint Barth 2012 collectie, en de tweede winnaar (die van de dames polo) is uit de hoge hoed getrokken…

De derde editie van de French West Indies Regatta vindt dit jaar plaats van 2 t/m 7 April 2012 in het antilliaanse zeil- en watersportparadijs rondom het prachtige eiland Saint Barth. Gaastra is wederom officiele partner van het evenement en heeft voor deze gelegenheid een limited collectie ontworpen welke te bestellen is binnen hun webshopJacqueline van Velzen hoeft in ieder geval geen polo meer te bestellen want deze heeft zij vandaag gewonnen! Ben jij Jacqueline, dan is er reeds contact met je opgenomen. Wie niet gewonnen heeft maakt nog 2 keer kans, want volgende week vrijdag verloten we weer een item!

Hoe kan jij ook winnen?
Wordt fan van ons op Facebook en deel daar onze actie op je eigen wall, volg ons via Twitter en retweet de actie onder #BootblogGaastra, wie weet win jij volgende week!

Hoe heeft de trekking plaatsgevonden?
We hebben 5 namen die fan van ons zijn op Facebook en en de campagne flink delen en bekendmaken uitgekozen en via Random.org de trekking gedaan. We hebben dit keer met de volgende namen gespeeld:

1. Irma Prins
2. Nathalie Mulckhuijse
3. San Positivo
4. Caroline Sjoerds
5. Jacqueline van Velzen

Daar is de volgende trekking uitgekomen:
Gaastra Saint Barth collectie winactie op bootblog

4 reacties

Reageren