RR Evoque cabrio: Ideale trekpaard voor uw speedboot?

0

Range Rover evoque cabrio concept 2012
Ruim een maand geleden vonden we de Maserati Cinqueporte nog het ideale trekpaard voor de Riva. Nu blijkt RangeRover met en cabrio te komen. Ideaal als trekpaard voor uw (Engelse) speedboot?

Ondanks dat een trekhaak wellicht niet zo sierlijk op een RangeRover Evoque staat, kennen we dit merk natuurlijk wel van brute trekkracht. Wanneer dit pure gebruiksgemak gecombineerd wordt met het genot van een cabrio zien wij direct een link naar de watersport. Het lijkt ons namelijk heerlijk om zomers na een dagje varen met een cabrio de boot naar huis te trekken, iets dat je niet snel met een andere cabrio zou doen.

Range Rover Evoque cabrio concept open dak
Helaas is het nog niet duidelijk of deze Range Rover Evoque Cabrio ook echt zal komen. 8 maart aanstaande begint de Autosalon van Geneve en daar zal het concept model gepresenteerd worden. Volgens onze vrienden van Autoblog zal 4 tot 6 weken later officieel bepaalt worden of hij daadwerkelijk in productie gaat. We moeten nog wel even wennen aan een Evoque met open dak, hij ziet er een beetje als een opgeblazen mini-cabrio uit, maar het model van de stoffenkap weegt hier natuurlijk zwaar in mee. We vinden het in ieder geval een mooie kans voor mensen die geen genoeg kunnen krijgen van een dagje met je haren in de wind…

En dit is de Range Rover Evoque Cabrio in het wild

En dit is de Range Rover Evoque Cabrio in het wild

Reageren