De eerste A-Solar Power Dock gaat naar…

0

Solar Power Dock for iPhone iPad and tablets A-solar
We verloten gedurende de hele maand maart 4 A-Solar Power Dock’s waarmee je aan boord nooit meer een lege telefoon of tablet zal hebben. De eerste winnaar is uit de hoge hoed getrokken…

A-Solar is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van practische solar (zonne-energie) en stroom oplossingen voor dagelijks gebruik. Hierbij moet gedacht worden aan oplaadapparatuur voor mobiele telefoons, tablets, navigatie, MP3/MP4 spelers en bijvoorbeeld E-readers. In Nederland liggen de A-Solar producten in verschillende winkels, maar ze zijn ook erg makkelijk online te bestellen via de A-Solar webshop. Jack Vermonden hoeft in ieder geval geen Solar Power Dock meer te bestellen want deze heeft hij vandaag gewonnen! Ben je Jack Vermonden? Dan wordt er contact met je opgenomen. Wie niet gewonnen heeft maakt nog 3 keer kans, want volgende week vrijdag verloten we weer een item!

Hoe kan jij ook winnen?
Wordt fan van ons op Facebook en deel daar onze actie op je eigen wall, volg ons via Twitter en retweet de actie onder #BootblogSolar, wie weet win jij volgende week!

Hoe heeft de trekking plaatsgevonden?
We hebben 5 namen die fan van ons zijn op Facebook en en de campagne flink delen en bekendmaken uitgekozen en via Random.org de trekking gedaan. We hebben dit keer met de volgende namen gespeeld:

1. Wim Timmermans
2. Erwin Schippers
3. Yvonne Japon
4. Jack Vermonden
5. Mirjam Jaas

Daar is de volgende trekking uitgekomen:
Solar Power Dock winnaar op bootblog

Reageren