Wordt dit het fashion item voor op uw houten boot?

1

Houten zonnebril fashion item van 2012 op de boot
Shwood heeft een lijn houten zonnebrillen op de markt gebracht. Op zich is dit niet nieuw, maar deze brillen zijn van oude whiskey vaten gemaakt. Wordt dit het fashion item voor de zomer van 2012?

Houten zonnebril fashion item van 2012 op de boot 2
Wie op zijn boot een beetje goed voor de dag wil komen kan natuurlijk niet met een simpele RayBan of Person aankomen deze zomer. Wie echt de blits wil maken draagt zeker op een klassieke houten boot deze speciale houten zonnebrillen van het exotische merk uit Portland (VS).

Houten zonnebril fashion item van 2012 op de boot 3
Ze hebben voor deze speciale collectie de handen ineen geslagen met het Ierse whiskey merk Bushmills. Oude whiskey vaten die niet meer gebruikt werden hebben nu een nieuwe bestemming gekregen, en wel direct op de neus. De brillen worden per serie in een gelimiteerde oplage gemaakt waardoor de kans klein is dat je iemand anders met exact dezelfde bril tegen komt. De series bestaan uit 7 verschillende modellen welke door het patroon in het hout van elkaar afwijken.

Houten zonnebril fashion item van 2012 op de boot 4
Aangezien ze allen met de hand vervaardigd worden liggen de prijzen natuurlijk ook iets hoger dan bij de “gewone” merken. Toch vinden wij ze niet schrikbarend hoog met prijzen tussen de 180 en 225 dollar. De gelimiteerde oplage zal dus de grootste beperking zijn, want sommige modellen zijn al volledig uitverkocht. Wie er een op de kop wil tikken moet dus snel naar de webshop van Shwood gaan, daar zijn trouwens ook andere grave houten brillen tekoop…

Houten zonnebril fashion item van 2012 op de boot 5

1 reactie

  1. Fantastische bril! Zelf heb ik een houten vintage zonnebril van het Franse merk Waiting for the Sun (w/sun) gekocht via de Nederlandse website http://www.the-lifestyle-company.nl. Leuke van W/SUn is dat ze kunstenaars een sjaal laten ontwerpen waarin de bril is verpakt. Echt super. Ik krijg zo veel reacties op de bril dat het volgens mij DE trend van 2012 gaat worden.

Reageren