Win een coole Gaastra ‘Oostende voor anker’ polo

0

Gaastra special edition polo voor Oostende voor anker winactie

Voor de 14e editie van  hét zeilevenement van België, ‘Oostende voor anker’ heeft Gaastra een serie bijzondere èn bijzonder mooie polo’s gemaakt.

‘Oostende voor anker’ wordt van 23 tot en met 26 mei gehouden en is een festival gericht op klassieke en authentieke zeeschepen en de liefhebbers daarvan. Op het vierdaagse festival is een keur aan oude schepen, demonstraties, tentoonstellingen en muziek en naar verwachting zullen er dan ook meer dan 250.000 mensen en 170 schepen op het evenement afkomen.

Dames polo's voor Oostende voor anker winnen bij Bootblog

De te winnen damespolo's in lichtblauw en wit

Zo’n bijzonder groot evenement verdient een bijzonder grootse polo. En daar heeft Gaastra dan ook voor gezorgd. Zij hebben een serie prachtige polo’s in een viertal kleuren ontworpen in de herkenbare Gaastra stijl, zowel voor dames als voor heren. De polo’s worden in een beperkte oplage gemaakt en zijn alleen verkrijgbaar tijdens ‘Oostende voor anker’ exclusief in de Gaastra online shop.

Gaastra polo's voor Oostende voor anker te winnen bij Bootblog

De te winnen herenpolo's in lichtblauw en wit

Maar als lezer van Bootblog heb je nèt wat extra mazzel, want wij mogen 4 van deze prachtige Gaastra polo’s t.w.v. €69,95 in de Bootblogkleuren lichtblauw en wit weggeven. Twee voor dames en twee voor de heren. Helemaal top van Gaastra! Maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen… Zo zijn we dan ook wel weer.

Hoe kan jij een van deze coole Gaastra polo’s winnen?

De eerste twee winnaars voor de herenpolo’s zijn getrokken. Er zijn nog twee supermooie damespolo’s beschikbaar: Een blauwe en een witte. Meedoen is echt niet moeilijk: We verloten ze onder alle mensen die ons ‘liken’ op Facebook. Dus doe mee, Like ‘I Love boats’ en zet in de ‘comments’ welke (de blauwe of de witte) je wil hebben en waarom we ‘m juist aan jou moeten geven.

Reageren