Princess geeft exterieur nieuwe 40M en 32M superjachten prijs

0


In januari 2009 kwam Princess met het nieuws om twee nieuwe M serie modellen te bouwen. De 32M en de 40M, tot op heden hadden ze echter weinig over het uiterlijk van de jachten prijsgegeven. Onlangs kwamen ze met twee iets gedetailleerdere afbeeldingen en omschrijvingen.

De bovenste afbeelding wordt het grootste vlaggenschip van Princess, de drie deks  40M. Als alles volgens planning verloopt zal het jacht eind 2011 voor het eerst te water gaan. Hij zal voor Princess buitengewoon veel luxe en mogelijkheid tot personalisering hebben. Vrijwel alles is namelijk naar eigen stijl en smaak aan te passen. De 6 hutten bieden ruimte aan ongeveer 12 gasten, daarnaast zal er ruimte zijn voor 8 bemanningsleden die het leven aan boord zo aangenaam mogelijk moeten maken.


Het tweede vlaggenschip dat Princess in ontwikkeling heeft is de 32M. Qua luxe, en de mogelijkheid tot het aanpassen naar eigen smaak, is hij prima te vergelijken met de 40M. Er ontbreekt echter een dek waardoor hij iets minder ruimte heeft. Princess garandeert echter grote ruimtes die een uitzonderlijk ruim gevoel geven voor een jacht van 32 meter. De 32M biedt met 5 hutten ruimte aan 10 gasten  plus 6 bemanningsleden. Dit jacht zal ruim een jaar eerder te water gaan, namelijk dit jaar nog na de zomer.

Beide schepen zullen bij de Princess werf in Devonport gebouwd worden.

Meer info is te vinden op de speciale Princess M websites:
Klik hier voor de 40M
Klik hier voor de 32M

Reageren