Sunseeker levert boot voor komende James Bond film

0

James Bond zal waarschijnlijk in de komende film weer in een boot van Sunseeker varen”, vertelde bootmakelaar Alastair Walton van Sunseeker France afgelopen weekend aan Bootblog op de Salon Nautique in Parijs.Het merk heeft een overeenkomst met de producenten van de beroemde 007-films. “Vorige film zat er geen boot van ons in, maar we hebben in het contract nog een film tegoed. Waarschijnlijk zit er dus een Sunseekerboot in de volgende James Bondfilm.”

Sunseeker werd afgelopen jaar overgenomen door de rijkste Chinees van China. Hierdoor kan het bedrijf flink groeien. “We hopen boten in China te gaan verkopen, vertelt Walton. Hij is niet bang dat de productie naar Azië verhuist. “De investeerder handelt voornamelijk in vastgoed en heeft geen verstand van boten. Alle kennis zit in Engeland en zal daar voorlopig ook wel blijven.”

In Londen opent de Chinese investeerder binnenkort een hotel met een jachthaven, daar zullen dan uitsluitend Sunseeker boten liggen voor charter. “Ik denk dat ook in China deze tactiek toegepast gaat worden. Er komen dan hotels met jachthavens en daar liggen dan Sunseekerboten afgemeerd”, aldus Walton.

 

Reageren