Ontwerpwedstrijd voor boten: ‘It all starts with design’

0

De wedstrijd voor het design van de mooiste boot is laagdrempelig. De inzending hoeft ook niet per sé een standaard boot te zijn, als het maar drijft. Daarnaast moet het wel een haalbaar design zijn.

Tijdens de juryavond zal worden gekeken naar vormgeving, gebruik en exploitatieslagingskans. Het zal dus een vaartuig zijn dat succesvol verhuurd kan worden. De verhuurmarkt groeit enorm, nu mensen door de crisis wel willen varen, maar steeds minder een eigen boot kopen.

Talenten

Sea Level organiseert de wedstrijd met als doel nieuwe talenten te ontdekken en frisse ideeën op te doen. “De afgelopen jaren zijn heel inspirerend geweest!”, aldus de werf.

Namens Nautica zal hoofdredacteur Tessa Heerschop in de jury zitten. “Ik wil vooral een moderne boot zien. Eentje die opvalt, je verrast en een luxe uitstraling heeft”, aldus Heerschop.

Prijzen

  • De winnaar wint een iPad air twv 479,-

De winnaar wordt door de jury gekozen.

  • De Publiekswinnaar wint een iPad mini twv 289,-

Het publiek kan op de Hiswa stemmen. Het ontwerp met de meeste stemmen is de de publiekswinnaar. (Indien deze dezelfde is als de winnaar, dan krijgt de nummer 2 met de meeste stemmen de publieksprijs.)

  • Stemmers maken kans op een iPod nano twv 169,-
  • Twee Studenten met meeste talent winnen een “stage”

De twee meestbelovende studenten die hebben deelgenomen worden uitgenodigd om lid te worden van het Sea Level ontwerp team om een definitief concept ontwerp te maken.

Alle informatie omtrent de wedstrijd, inschrijving en de prijsuitreiking is te vinden op www.itallstartswithdesign.nl

Reageren