Hoe ziet jouw droomjacht er uit?

2

 

Riva Rivale

Riva 52 droomjacht

Voor velen is varen het ultieme gevoel van vrijheid; de wind in je gezicht, niets anders om je heen dan water en een oneindig uitzicht. Varend op het IJsselmeer ben je nog maar één sluis verwijdert van New York, Curaçao, Hawaï of zelfs Australië. Zon, zee, strand en een heleboel dolfijnen onderweg, wat wil je nog meer. Dagenlang op zee of haventjes hoppend de wereld rond, wie droomt er niet van.
Nederland telt zo’n anderhalf miljoen watersporters die goed zijn voor bijna 530.000 boten, maar wie o wie heeft er daadwerkelijk zijn droomschip gekocht? Onder 2158 lezers van het Duitse magazine Yacht koos een meerderheid voor het zestiende opeenvolgende jaar het Zweedse merk Hallberg Rassy als het ultieme droomschip. De vraag die ons bezighoudt: Wie heeft er zijn droomschip gevonden en gekocht? Laat het ons weten, reageer hieronder en vertel ons wat je bezit en/of waar jij van droomt.

Zweedse schone

Zweedse schone: Najad

Motoryacht

Liever iets met vijf dekken.

Cruise maken

Niet zelf varen maar een cruise...

Bavaria 50 familie cruiser

Bavaria 50

 

2 reacties

  1. Ik heb een Danish Rose 31. Een heerlijk jacht om met de familie mooie tochtjes op te maken en vakanties mee te vieren. Maar mijn droom zeiljacht is toch wel een Bestevaer van K&M uit Makkum rond de 50 foot.

  2. Ik heb een Polar 20 uit Noorwegen. Niet echt een jacht, maar geeft me genoeg plezierige momenten. Mijn droomjacht is een Hallberg Rassy 352 MK2. Weet niet of die er ooit nog komt, maar alleen dromen is ook fijn.

Reageren