Eerste foto’s 16 meter lang motorjacht ’Built by Mulder’ Bellagio online

0

Deze winter vond er een spectaculaire fotoshoot plaats van de ‘Built by Mulder’ Bellagio. Na het fotograferen en filmen van het interieur in de City Marina Rotterdam, vertrok de ultieme day-cruiser van ruim zestien meter lang via de Nieuwe Maas naar de Noordzee.

Bellagio is een state of the art motorjacht met een lengte van 16 meter, ontworpen door de beroemde Nederlandse naval architect Vripack.

Op weg naar zee  kreeg het volledig aluminium jacht veel aandacht en werden varende foto’s en video’s gemaakt. Boven de Noordzee wachtte het ingehuurde vliegtuig van Flying Focus de Bellagio op, om beelden van bovenaf te maken. Ondanks de behoorlijk ruwe zee, slaagde de fotograaf er in om fantastisch beeldmateriaal te schieten.

Foto’s en Video

De Bellagio is ontworpen als day-cruiser of als tender voor een superjacht en is verkrijgbaar met een twee of drie hutten lay-out. Het elegante exterieur van de Bellagio is ontworpen door Vripack Naval Architects. Het stijlvolle interieur is van de hand van Omega Architects.

Bekijk hier de foto’s en de video van de ‘Built by Mulder’ Bellagio.

Technische specifacties Bellagio

Lengte16.10m
Breedte4.75m
Diepgang1.10m
Tonn.18 ton
Topsnelheid37 knopen
Kruissnelheid30 knopen
Diesel2.000L
Water600L
MateriaalVolledig aluminium
Hutten2 hutten, optioneel 3
MotorenVolvo Penta IPS600
OptioneelCummins 600 pk QSC 8.3 – M600
RompvormDeep-V
KeurCE-B
InterieurNoten
Architect jachtVripack Naval Architects
DesignVripack
InterieurdesignOmega Architects

Reageren