Boot van TV chef-kok Herman den Blijker op Hiswa

1

De nieuwe RIB (Rigid Inflatable Boat) van TV chef-kok Herman den Blijker is vanaf vandaag te bewonderen op de Hiswa in de Rai Amsterdam.Deze spectaculaire boot is voorzien van twee Suzuki DF300 V6 buitenboordmotoren die gezamenlijk maar liefst 600 pk leveren. Omdat Herman van stralend wit houdt, zijn deze motoren uitgevoerd in een unieke witte kleurstelling. Deze “White Edition” Suzuki buitenboordmotoren zijn speciaal voor Herman uit Japan ingevlogen.

Op woensdag 5 maart zal de boot om 12:00 uur in het bijzijn van diverse bekende Nederlanders officieel onthuld worden op de stand van Suzuki Nederland. Tijdens de gehele beurs zullen Herman en zijn crew tevens diverse kookdemonstraties geven. Ook Herman zelf zal regelmatig op de Suzuki stand te vinden zijn om u te vertellen welke ‘ingrediënten’ er allemaal in zijn boot zitten. Herman den Blijker: “Mijn nieuwe boot wordt niet alleen één van de snelste, maar zeker ook één van de meest bijzondere RIB’s van Nederland! Ik kan niet wachten om weer het water op te gaan!”

Suzuki DF300
De Suzuki DF300 is het paradepaardje van de Suzuki buitenboordmotorenlijn; een imposante 4 liter V6 buitenboordmotor met 300 pk en de meest innovatieve technieken op watersportgebied. Denk hierbij aan een fly-by-wire besturingssysteem en het innovatieve “Lean Burn Control System” voor optimale prestaties met een minimaal brandstofverbruik.

1 reactie

  1. Pingback: Optimisme groeit op HISWA 2014 | Eropuit

Reageren