Bootbabe van de maand april: Catrinel Menghia

5



Bootblog.nl komt met een primeur in Nederland: De bootbabe van de maand. Om meteen met de deur in huis te vallen: Catrinel Menghiais onze eerste bootbabe en wel van de maand april. Oordeel nou zelf? Dit pracht exemplaar zou jij toch ook niet aan boord weigeren?

Boten zijn natuurlijk mooi maar hieruit blijkt nog maar eens dat er soms nog mooiere dingen op het water zijn en Catrinel Menghia is het levende bewijs.

Gelukkig zijn wij de beroerdste niet en delen we haar graag met jullie. Let wel, een duik om af te koelen is waarschijnlijk geen overbodige luxe. Dat risico moet je maar aanvaarden en zeg nou eerlijk, zonder haar is die Lancia ook niet om aan te zien!

Gecharmeerd van Catrinel Menghia? meer over haar vind je op www.mokkels.nl

Geef je mening door een reactie te plaatsen of via een cijfer!

Heb jij zelf een bootbabe op het water gespot?

Stuur dan haar foto(‘s) + plaats en tijd van het shot naar info@bootblog.nl en wie weet word zij wel uitgekozen als de volgende bootbabe van de maand.

5 reacties

  1. Ik geef die boot een 5,5 en die dame een 7,5… Sorry guys meer wordt het echt niet… Wel een top initiatief trouwens dit 🙂

  2. Ik rij zelf een Lancia, maar als ik wist dat ze zulke boten bouwen had ik liever een boot gekocht… Nu moet ik het doen met een oude bayliner van mijn vriend 😉 En inderdaad… zeker een goede marketing truc van ze, zo’n vrouw op het dek!

Reageren