Beste pagina’s over watersport en boten op Facebook

2

Zo’n beetje iedere Nederlander zit op Facebook en je kunt niet alleen vrienden toevoegen, maar ook je favoriete pagina’s liken en lid worden van groepen. Bootblog zocht de beste pagina’s over watersport en bootjes op Facebook.

1. I love Boats

Ja, een beetje egotrippen is het wel, maar onze pagina op Facebook moet je natuurlijk leuk vinden! We plaatsen grappige plaatjes, oproepen, nieuws en foto’s van boten. Dus ga naar Facebook en like ‘I love Boats‘ van Bootblog.

2. Nautica

De website Nautica schrijft serieuze artikelen over het laatste watersportnieuws. De Facebookpagina staat vol nieuws over de mooiste superjachten, nieuwste sloepen, interviews en foto’s van mooie concepten. Like Nautica op Facebook.

3. Scheepvaart

De Scheepvaartgroep is voor schippers, mensen die van watersporten houden, scheepsspotters en andere mensen die iets met het water hebben. Meer dan 1000 leden houden elkaar op de hoogte van het laatste nieuws, plaatsen oproepjes en foto’s. Een geweldige groep om te netwerken.

4. Zeilen

Het tijdschrift Zeilen heeft natuurlijk ook een eigen Facebookpagina. De mooiste foto’s van nieuwe zeilboten, nieuws over zeilers over de gehele wereld en grappige plaatjes wisselen elkaar af. Altijd actueel en dagelijks bijgewerkt.

5. Jens Aft

Jens Aft is een oud-schipper en heeft zijn eigen pagina waar hij iedere dag foto’s plaatst van zijn grootste hobby: Zeilschepen. Heb je een foto van een zeilschip, waar je meer over wil weten? Tag Jens in je foto en direct krijg je meerdere van zijn volgers die je op weg helpen.

6. gCaptain

gCaptain is een pagina met nieuws uit de maritieme wereld. Ze schrijven voornamelijk over vrachtschepen, maar ook superjachten komen af en toe aan bod. Voor wie in de scheepvaart werkt is dit een interessante pagina. De Nederlandse equivalent van een krant met scheepvaartnieuws is Schuttevaer, maar die doen niet zoveel met Facebook.

7. Schippers be like

De groep ‘Schippers be like‘ op Facebook staat vol met grappige plaatjes. De memes worden door diverse leden gemaakt. Een beetje flauw af en toe, maar op zich wel grappig.

 

 

 

2 reacties

  1. Goedemiddag,

    Wij zijn een webshop met verkoop van o.a. (water)sportcamera’s, en zo en nu dan nieuwsitems hier omtrent.

    Nu hebben wij een vraag: Is het mogelijk of bijvoorbeeld linkpartners te worden?

    Mvg,
    Dashcammagazijn

Reageren