Meer dan 345.000 dollar korting op een superjacht

0

Maar liefst 345.000 dollar korting op een superjacht, dat laat u toch niet liggen? Wie nu beslist, ontvangt het jacht Lady Sarah voor slechts 2,65 miljoen dollar (1,9 miljoen euro), inclusief personeel.

Maar wacht, er is meer! Omdat het schip 25,91 meter lang is, kunt u het zelf never nooit besturen, want vanaf 25 meter geldt dat je een groot Vaarbewijs moet hebben. Tenzij u een fortuin als schipper in de binnenvaart of offshore heeft gemaakt, zal u niet zo snel dit bewijs op zak hebben. Don’t worry, u huurt natuurlijk een kapitein in. Of er een slaapplek aan boord is voor deze man, wordt niet helemaal duidelijk uit de beschrijving van botenmakelaar Burger Yacht, dus wellicht moet u een kamertje intimmeren. Omdat er een groot vaarbewijs voor nodig is, wordt dit bootje een superjacht genoemd, maar als u haar een motorjacht wil noemen dan mag dat ook. Alleen dan wordt het wel een prijzig bootje…

Zuinige Sarah

De geweldige Lady Sarah komt uit 2001, maar nee, deze dame is niet oud. Ze heeft in 2011 een strakke facelift, oftewel refit, gekregen van superbotendokter ergens in Amerika. Daarbij kreeg ze twee 1650 pk Caterpillar motoren, waarmee ze een kruissnelheid van 10 knopen behaald. Nee, ze is niet zo snel, maar zo bespaart ze u wel veel brandstofkosten. Overigens kan ze wel 23 knopen behalen hoor, maar ze vaart liever langzamer. Een zuinige dame, deze Lady Sarah.

Overnachten

Kunt u alleen varen met deze parel? Nee, natuurlijk niet! U kunt ook overnachten aan boord met zes vrienden in drie grote slaapkamers. Aan boord van dit donkerblauwe aluminiumjacht is genoeg ruimte voor gasten en personeel, dus geniet van de bar, de salon of het zonnedek tijdens uw vakantie in Florida, waar Sarah op dit moment vertoeft. En bevalt ze niet, dan verkoopt u haar toch gewoon? Want wie wil er nu niet 2 miljoen euro betalen voor een 13-jaar oud superjacht?!

 

 

 

Reageren