Aankomend weekend Gouda Waterstad met veel muziek

0

Gouda Waterstad en Ondernemers Gouwe Havenkwartier slaan dit jaar de handen ineen. Het resultaat is een programma dat niet alleen als vanouds bestaat uit theater, varen, schepen, sportieve activiteiten en cultuurhistorie maar vooral ook uit veel gevarieerde en gezellig muziek.

Het weekend begint op donderdag 19 juni met een afwisselend verrassingsprogramma van Bekende Gouwenaren voor Gouwenaren. Dit feest wordt voortgezet op vrijdag 20 juni onder de naam East West Harbour Lounge en op zaterdag-middag 21 juni. Eerst met een lang optreden van de Pionier. Later op de middag gaat dit over in een Midzomer Grachtenfeest.

Op drie podia is er muziek met zowel lounge, funk, pop als jazz. Uniek is het drijvend podium in de Haven tussen Oost- en Westhaven. De andere muzieklocaties zijn aan de Vischbanken en op de St. Jansbrug.

Beide avonden serveren de restaurants Buiten Eten + Drinken, Proeven, Gouda Studio’s, Scheeps, Kamphuisen en Brunel een walking dinner, zomer-specialiteiten en drankjes op de gelegenheidsterrassen aan de kades. Zondagmiddag wordt het Festival stijlvol afgesloten met een optreden van het grote Film en musicalorkest Timbres Divers.

 

 

Reageren