De beste oranjeboten voor het WK

0

Prins Watersport geeft het goede voorbeeld

Nederland is trots op haar Oranjelegioen en in Europa worden vaak hele Oranjecampings gecreëerd tijdens een EK of WK. Maar in Brazilië is hier geen plek voor. Wellicht is het dan een ideetje om te varen met een stoere Oranjeboot? Een speedboot, superjacht of ander motorjacht? Hier vast een paar ideetjes:

1. Cougar Boats Orange

Cougarboten worden custom built gemaakt en bovenstaande boot, maar de populairste boot is oranje. De speedboot is 27 meter lang en biedt genoeg ruimte voor minstens tien mensen op rond te racen op de zee voor de Braziliaanse kust. Hup Holland Hup!

2.Een op Corvette 1963 geïnspireerde speeboot

Bo Zolland ontwierp deze speedboot die geïnspireerd is op een Covette uit 1963. Met maximaal 550pk scheurt de oranjeboot over het water, waarmee je enorm veel aandacht trekt. Maar dat is natuurlijk precies de bedoeling als je in een oranje speedboot op het water racet.

3. Speedboot van Philippe Starck en Ocke Mannerfelt

Deze 10-meter lange speedboot werd speciaal ontworpen door Philippe Starck en Ocke Mannerfelt voor een superjacht. Ja, als je dan toch een boot ter waarde van enkele miljoenen aanschaft, dan kun je ook de bijboot speciaal laten ontwerpen. Het strakke design, de oranje bekleding, ja ook wij zouden graag een keertje varen met dit luxebootje. Helaas is er maar één van in de wereld.

 


Reageren