Superjachtpaviljoen op METS Amsterdam krijgt nieuwe look

0

Nieuwe look van het superjachtpaviljoen op de METS

De METSTRADE in Amsterdam is jaarlijks de grootste vakbeurs voor toeleveranciers van (super)jachten in de wereld. Het superjachtpaviljoen is een plek om te netwerken, innovaties te spotten en ideeën voor luxe superjachten op te doen. Dit jaar krijgt het superjachtpaviljoen een nieuwe look om nog meer bezoekers te trekken.

Het superjachtpaviljoen is belangrijk voor de Marine Equipment Trade Show (De METS), want hiermee onderscheidt de beurs zich van andere vakevenementen uit de jachtindustrie. Toonaangevende bedrijven die betrokken zijn bij het ​​ontwerp en de bouw-activiteiten van luxe superjachten en toeleveranciers in dit exclusieve segment van de vrijetijdsbesteding in de maritieme wereld exposeren gezamenlijk om zo meer kracht uit te stralen. De superjachtindustrie is een niche, maar wel een markt waar veel geld in omgaat. Bovendien is er veel ruimte voor innovatie en custom built projecten.

Zo worden de nieuwste stabilisatoren, schone motoren en andere technische aanpassingen geshowt. De beurs is niet bepaald interessant voor dagjesmensen, maar echt een vakbeurs voor de maritieme industrie.

In reactie op de toenemende populariteit van het SuperYacht Pavilion en de bijbehorende educatieve & sociale netwerkprogramma’s, hebben de organisatoren van METS besloten om de hele zaal een nieuw uniform ontwerp te geven. “De eerste reactie van de exposanten en partners is zeer positief,” aldus Amsterdam RAI-manager Irene Dros.

Meer informatie over de METS op www.metstrade.com, en voor de echte sociale mediafans op Twitter, Facebook  en LinkedIn.

“De nieuwe stand ontwerp is gebaseerd op de specifieke wensen van de exposanten. Het voorziet in meer open ruimtes en genereert een stijlvolle look & feel die het unieke karakter van het superjacht sector weerspiegelt. Tegelijkertijd zullen we de uniforme sfeer te behouden, zodat de aandacht blijft vooral gericht op producten en netwerken. ”

METS 2014 wordt gehouden van 18-20 november in de Amsterdam RAI Convention Centre.

Reageren