Moderne trailerbare zeiljachten op de Hiswa

0

X-Yachts neemt twee Seascape zeiljachten mee naar de Hiswa te Water Amsterdam in september. De primeurs zijn moderne trailerbare zeiljachten. 

Vanaf het voorjaar 2014 is X-Yachts Holland importeur van Seascape zeilboten voor de Benelux geworden.

Deze moderne trailerbare zeiljachten zijn geschikt voor sportief zeilen, in wedstrijdverband, double-handed of juist met het gezin. De hoge dtabiliteit van deze schepen gecombineerd met het relatief lichte totaalgewicht garanderen aansprekende prestaties.

Dezelfde hoge stabiliteit geeft ook het vertrouwen om met het hele gezin te genieten, en met de mogelijkheid om de kiel omhoog te zwenken kan men vrijwel het strand opvaren.

De Seascape 18 is met meer dan 200 boten sinds 2010 wereldwijd een succesvol schip, bevestigd door haar titel als Europees Jacht van het jaar 2010.

De Seascape 27, genomineerd voor Europees Jacht van het jaar 2012/2013, combineert prestaties met de eenvoud van het cruisen.

Naast de drie primeurs van X-Yachts (1x wereldprimeur en 2x Nederlandse primeur) zal X-Yachts Holland ook twee Seascapes als Nederlandse primeur meenemen naar de Hiswa te water.

De Seascape 18 en Seascape 27 zijn te bewonderen tijdens de Hiswa te water op stand E41 van 2 t/m 7 september.

 

Reageren