Tallship Minerva zeilt mee met Rumroute

0
Tallship Minerva

Tallship Minerva

Het Nederlandse tallship Minerva zeilt mee met de Rumroute. De regatta Route du Rhum start op 2 november vanaf het  Franse Saint Malo.

De prachtige witte driemaster Minerva kan groepen van 20 tot 120 gasten ontvangen voor een vaartocht en tot 175 gasten voor een receptie in de haven. Thuishaven is Scheveningen (Den Haag), maar op aanvraag zijn ook andere afvaarthavens in Nederland en Noord-Europa mogelijk.

Met het bijzondere Nederlandse schip zullen sponsoren en VIP’s de bijna 90 deelnemers aan de tiende editie van de zeilklassieker uitgeleide doen bij hun vertrek naar het Caribische eiland Guadeloupe. De vierjaarlijkse Route du Rhum is in Frankrijk een extreem populaire wedstrijd. Dit succes is waarschijnlijk te danken aan het totaal open karakter van de race. Er wordt in zeer uiteenlopende klassen gevaren, variërend van reusachtige multihull racemachines tot eenvoudige monohulls. En ook voor de bemanning geldt hetzelfde. Grote namen mengen zich met totaal onbekende amateurs. In de historie heeft deze bijzondere mix meerdere malen nieuwe zeilhelden opgeleverd.

Vacature

Wie wil meevaren, kan zich aanmelden bij Minerva. Maar wie echt lange tijd meewil zeilen, kan wellicht solliciteren op de vacature van Maat/Stuurman. In de periode 1 april tot 30 september 2015 zoekt de Minerva personeel. Het zeilschip zoekt een servicegerichte, representatieve en allround persoon. Iemand die zelfstandig kan werken en stressbestendig is en affiniteit met de horeca is een pré. Bij voorkeur iemand die Nederlands en Duits spreekt. Belangrijk: Minimaal vaarbevoegdheid Stuurman < 500 GT, vaargebied 3a.

CV’s kunnen met een foto en motivatie gemaild worden naar info@alacartecruises.nl. 

Reageren