Waanzinnige klasse: CRN Yachts ‘Mega Luxury Atlante’

0

crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-1-750x400

Enkel voor de grootsten van deze aarde (wat geld betreft) zijn jachten bestemd. Echter, ook binnen de categorie ‘jachten’  heb je nogal wat soorten en maten. Met ‘ slechts’  een paar miljoen ga je het in ieder geval bij de schepenbouwers van CRN Yachts niet ver komen. Of ze je zullen uitlachen is twee, maar dat je nog wel even mag doorsparen moge duidelijk zijn. Enkel miljardairs kloppen dan ook aan bij het Italiaanse scheepswerf. Neem voor de grap eens een kijkje op de website van CRN Yachts en raak geïnspireerd. Wat ons vooral opviel was de introductie van de Mega Luxury Alicante. Een leuk bootje van maar liefst 55 meter.

Het betreft -zelfs voor CRN Yachts- te gaan om een unicum. De Alicante werd namelijk in samenwerking met grafisch ontwerper Nuvolari Lenard ontworpen terwijl het interieur werd verzorgd door het fameuze Boissier. De features? Ruimte voor 12 gasten en 13 man personeel, een riante lounge voor de eigenaar, twee verdiepingen om te genieten van de zon, een eigen solarium (zonnebanken) om binnen lekker door te zonnen, een wellness-centrum incl. Turks stoombad, diverse badkamers, chill-ruimte met zachte banken en een gigantisch bioscoopscherm, Technogym materiaal om in shape te blijven én vier extra VIP-cabines voor de gasten. Tja, het mag wat kosten!

crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-2 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-4 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-5 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-06crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-3

Reageren