Spirit Yachts P100, collector’s item

0

spirit130_CGI_916
De superjacht markt is behoorlijk divers te noemen. Van gigantische zeiljachten tot luxe plezierjachten. Voor ieder -met een goedgevulde portemonnee- is wel wat wils. Altijd zullen er merken zijn die de gevestigde orde wil wakker schudden. Jachtbouwer Spirit Yachts is hier een goed voorbeeld van.

Spirit Yachts staat bekend om haar klassiek, gestylede cruisers van 9 tot 15 meter. En alwaar de Nederlandse jachtbouwer Rapsody al eerder een jacht bouwde met een dergelijk lange voorzijde, doet Spirit Yachts dat dunnetjes over… en misschien wel beter. Een nieuwe trend ingezet door de Hollanders?

 

De P100 heeft een klassiek lijnenspel, maar combineert dit met een vaste cockpit én een gigantisch voordek. Wat er in het vooronder ligt blijft voor ons nog even geheim. Wel weten we dat er een speciale garage is ingebouwd waar een supercar in geplaatst kan worden. Inclusief kraan. Bizar!

De kernwoorden waar mee is gewerkt zijn zonder te twijfelen ‘ruimtelijk’ en ‘groot’. Wij zijn benieuwd waneer we dit prachtige superjacht in levende lijve mogen bewonderen. Open invite Spirit Yachts!

spirit130_CGI_916

 

Reageren