Buienradar? Nu is er een Botenradar!

1

Van onze privacy blijft deze dagen niks meer over zou je kunnen zeggen. Na het grote succes van buienradar en vliegtuigradar is iemand op het idee gekomen van een botenradar. Hier kan je live alle boten ter wereld volgen!  

Op Marinetraffic.com kun je via een Google maps applicatie precies zien hoeveel boten er op ’t water zijn. Live! Wil jij als particuliere boot ook gezien worden? Geen probleem tussen de 700 en 2000 euro ben jij de trotse bezitter van een AIS transporter (Automatic Identification System), dan kan je bijvoorbeeld je partner volgen als die een weekendje alleen met de boot weg is.

Je kunt werkelijk alle details van de boten zien. Zo kan je de snelheid van het schip volgen, verwachten aankomst tijd, naam van de boot, type, land, lengte, breedte, diepgang, eindbestemming en bij veel boten zijn er zelfs foto’s bij.

Dus als jij helemaal idolaat bent van boten en dat vliegtuig spotten een beetje zat begint te raken is dit natuurlijk de oplossing. Of ben je bang dat iemand een oogje op jou boot heeft en haar probeert te stelen, zo moet je haar toch gemakkelijk terug kunnen vinden.

Have fun wachting!

1 reactie

Reageren