Student wint superjacht design competitie

0


De 21 jaar oude ontwerp student Mark Norton-Menedez heeft de “Superyacht UK (SYUK)” ontwerpwedstrijd gewonnen. Deze ontwerpwedstrijd geeft studenten de mogelijkheid om te concurreren op het internationale yachtdesign toneel. Een jury van de Britse Superyacht vereniging beoordeelde de ingezonden portfolio’s waarmee studenten aan moesten tonen de industrie te begrijpen en met de hand te kunnen ontwerpen. De student zal tevens de Britten vertegenwoordigen tijdens het Abitare La Barca Concept Award, welke plaatsvindt op 10 en 11 februari bij Seatec in Italië.

Mark, die momenteel zijn bachelor aan de Coventry University haalt, is geen onbekende. Eerder ontving hij de Cecil Angel Award voor zijn bijzondere bijdrage aan de reputatie van zijn Universiteit.

Tom Chant van Superyacht UK zei: “Wij zijn zeer verheugd om Mark als vertegenwoordiger naar Italië te sturen en zijn er van overtuigd dat hij een grote kans op de prijs maakt. Wij als organisatie zullen het blijven stimuleren om studenten een springplank naar de internationale markt te bieden.” Mark gaf zelf aan zeer opgewonden te zijn om naar Italië te vliegen en mee te dingen in deze prestigieuze wedstrijd.

De Abitare La Barca Concept Award zal plaatsvinden op 10 en 11 februari tijdens Seatec in Italië.

Reageren