Mulder presenteert nieuwste telg nu al in kerst sferen

1

Mulder 76 wheelhouse bootblog.nl
In Nederland worden jachten voornamelijk in de zomermaanden gebruikt, en gaan ze ’s winters de kant op. De Nederlandse Mulder Shipyard wil schepen voor het hele jaar bouwen en presenteert haar nieuwe Mulder 76 Wheelhouse daarom met kerst versiering…

De nieuwe Mulder 76 is een stalen jacht met een aluminium opbouw waarin een groot stuurhuis en een overdekt achterdek verwerkt zit.

Het stuurhuis van het jacht bestaat uit een grote zithoek met tafel, luxe TV meubel met ingebouwde ijskast en spoelunit. Verder een stuurstand die prima uitkijkt over de boeg van het schip, maar ook over de salon die 1 niveau lager ligt. Via de trap naast de stuurstand kom je in de keuken. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad met inductie kookplaat, afzuigsysteem, vaatwasmachine, spoelbakken, grote koel- en vrieskast en diverse kastruimtes. Verder is er een kleine bar met twee barkrukken.

De salon is ingericht met een grote bank, salon tafel en leren fauteuils. Ook is er een speciale kast met een ingebouwde plasma TV, die automatisch omhoog en omlaag gaat zodat je dat lelijke ding niet altijd hoeft te zien. In de boeg van het jacht zijn twee tweepersoons gasten hutten met een badkamer. De eigenaarshut met ruime badkamer is achterin het jacht gesitueerd. Tevens is er in het achterschip een extra ruimte voor de wasmachine, droger en linnengoed. Het gehele interieur is uitgevoerd in Mahoniehout met klassieke panelen.

Als extra heeft hij aan de achterzijde nog een hydraulisch te openen garage die ruimte biedt aan een behoorlijke tender van 12 voet. Een echt Nederlands jacht met de allure van een veel groter superjacht…

Specificaties:
Lengte: 23.40 meter
Breedte: 5.90 meter
Diepgang: 1.60 meter
Gewicht: 70 ton
Brandstof capaciteit: 7.500 liter
Water capaciteit: 2.500 liter
Hutten: 4
Rompvorm: Rondspant
Materiaal romp: Staal
Materiaal opbouw: Aluminium
Motoren: 2x Volvo D9 425pk
Maximum snelheid: 12 knopen

Meer info: Mulder Shipyard

1 reactie

Reageren