Tiger Woods ”Privacy” voor $25 miljoen te koop

1

Tiger Woods, de wereldberoemde ”player” heeft zijn 155 ft superjacht genaamd Privacy te koop gezet voor slechts $25 miljoen.

Tiger Woods, vroeger bekend om zijn golf talent heeft dit yacht in 2004 voor zijn ex-vrouw (Elin Nordegren) gekocht als huwelijks cadeau. Inmiddels heeft hij dit bootje ook al aangeboden als een deel van de $100 miljoen die hij haar nog voor hun scheiding moet balen.

Privacy is voorzien van de nodige luxe: 21 slaapkamers, acht-persoons jacuzzi, gym, bioscoop, luxe keuken, BBQ grill, twee Vespa scooters, scuba center en een lift.

In elk geval vindt deze veredelde rockster de jaarlijkse kosten van 2 miljoen een beetje veel, vandaar dat hij nu voortaan verder vaart met een 62 ft bootje zodat hij evengoed nog gezellig met de kids opstap kan. Deze koste slechts $3,1 miljoen.

In 2004 betaalde Wood $20 miljoen voor Privacy. Met een vaste crew van 13 dekschrobbers is er nog weken op deze boot geprobeerd het huwelijk te redden. Toen echter uitkwam dat Woods met maarliefst 14 andere vrouwen aan het putten was, kwam het sprookje ten einde.

Sinds het einde van de relatie heeft de Privacy gebivakeerd in haar thuishaven Old Port Cove in North Palm Beach. Hier heeft ze al een nieuw likje verf gekregen en is ze klaar gemaakt voor de verkoop.

Lokale yacht makelaar John Staluppi zegt dat Woods veel te hoog inzet met $25 miljoen. ” De markt van superjachten is gedaald.” ”Banken financieren niet meer en de economie is een stuk slechter.” ”Alleen als hij het aan iemand kan verkopen die erop geilt dat het jacht van Tigers Woods is geweest maakt hij kans, anders zal hij rond de $20 miljoen waard zijn.” Aldus Staluppi.

1 reactie

Reageren