Win een Pelle Petterson jack!

7

Pelle P mistral jacks
Samen met Pelle Petterson Benelux geeft Bootblog.nl 3 Pelle P Mistral jassen ter waarde van ruim 220,- euro weg. Wil jij ook kans maken op zo’n gaaf watersport jack? Word fan van ons op Facebook
en volg ons via Twitter en retweet #bootblogpellep om extra kans te maken…

Pelle Petterson with cup
Pelle Petterson (geboren in 1932) is de Björn Borg van Zweden en heeft als professioneel wedstrijd zeiler de wereld top behaald door meerdere belangrijke prijzen te winnen. Zo werd hij maar liefst 4x Wereldkampioen in verschillende klassen (1969, 1977, 1979 en 1983), 2x Europees kampioen (1968 en 1972), won hij twee medailles op de Olympische spelen (1964 en 1972) en sleepte hij tal van overwinningen bij lokale wedstrijden in de wacht. Naast professioneel zeiler is Pelle Petterson industrieel product designer en heeft hij vele bekende Zweedse producten ontworpen. Hij is nog steeds betrokken bij de ontwikkeling van Maxi zeiljachten (onderdeel van de Nimbus-Storebro Groep), maar is het meest trots op zijn legendarische Volvo P-1800 welke onlangs in de top 100 van de meest elegante auto’s van onze tijd verscheen.

Welcome to the world of Pelle P
Onder de naam Pelle P is de familie Petterson een zeer professioneel en sportief kledingmerk begonnen met zowel professionele zeilkleding als lifestyle artikelen. In Scandinavië is Pelle P al jaren een begrip, maar komend seizoen ligt het merk ook in Nederland in de winkels. Bootblog geeft je de kans als een van de eerste in Nederland met een stijlvol en sportief Pelle P jack te lopen. Het Mistral jack is van wind en waterdicht materiaal gemaakt en is gevoerd met warm fleece materiaal. Een mooi detail zijn de stiksels aan de binnenzijde waarop de overwinningen, die Pelle Petterson in zijn zeilcarrière behaald heeft, gestikt zijn.

Volg ons via Twitter (twitter.com/bootblog_nl) en word fan van ons op Facebook (facebook.com/bootblog) want onder de personen die het beide doen verloten we de komende maand 3 Pelle P Mistral jacks ter waarde van 220,- euro! Als je extra kans wil maken moet je #bootblogpellep retweeten!

[De actie loopt 1 maand, gedurende deze maand maken we 3x een winnaar bekend]

7 reacties

  1. @danielle_1974 (twitter) / Danielle uit het Noorden (facebook) on

    Leuk!!! Wij hebben zelf een boot, dus deze komt zeker van pas : ) Ik heb geretweet en gedeeld op facebook #spannend!! Succes allemaal!!

Reageren