Doe mee met de jachtontwerpwedstrijd van Sealevel

0

it all starts with design jacht ontwerp wedstrijd sea level
Sealevel heeft net als vorig jaar een jachtontwerpwedstrijd uitgeschreven onder de naam ‘It all starts with design’. Kan je tekenen en ben je een waterrat? Dit is je kans op eeuwige roem…

Sealevel is een design en engeneering studio uit Muiden welke in 1999 opgericht werd door Jeroen van der Knaap en Bastien Ligthart. Met de ontwerpwedstrijd ‘It all starts with design’ willen ze studenten van Maritieme opleidingen een podium bieden om te laten zien wat ze kunnen. Tijdens de komende Hiswa boatshow in de Rai zal op 8 maart 2012 de winnaar bekend gemaakt worden.

 

Een sealevel ontwerp

Het ontwerp moet een snelvarende motorboot zijn waarop in ieder geval 6 volwassenen een dagje kunnen vertoeven. In het ontwerp moeten in ieder geval een keuken (kombuis), ruim toilet met doucheruimte en een aangrenzende omkleedruimte verwerkt zijn. Het jacht mag geen verschillende hutten bevatten en er hoeft niet op geslapen te kunnen worden, hooguit een bank waarop even gelegen kan worden.

Als speciale optie wordt het jacht voorzien van twee Seabob duikscooters, welke mooi in het ontwerp verwerkt moeten worden. De lengte moet tussen de 12 en 17 meter zijn, met een lengte/breedte verhouding van 3,3. Qua snelheid moet hij volledig beladen in ieder geval 25 knopen kunnen behalen, let dus op de materialen die gebruikt worden.

De winnaar krijgt een iPad 2 voorzien van het ontwerp programma ArtRage en een Wacom Bamboo Stylus pen voor de iPad. Of het jacht ook echt gebouwd zal worden is bij ons niet bekend. Dat zou natuurlijk een veel mooiere prijs zijn…

Inschrijven kan hierrr

Reageren