De kleinste boot met Jacuzzi ter wereld

1

kleinste boot met jacuzzi ter wereld Hottubboats
Normaliter zie je Jacuzzi’s eigenlijk alleen maar op de flybridge van superjachten, maar daar komt verandering in. Het Amerikaanse Hot Tub Boats komt namelijk met een varend bubbelbad…

kleinste boot met jacuzzi ter wereld Hottubboats 2
Nederland is een belangrijk land binnen de watersport industrie, maar het idee van een varende jacuzzi kan eigenlijk alleen maar uit Amerika komen. Een aantal watersporters uit Seattle heeft het idee van een klassieke houten motorboot gecombineerd met het genot van een bubbelbad. Aangezien niet iedereen het geduld heeft om te wachten totdat er genoeg geld op de plak is voor een superjacht, hebben ze een wat kleinere variant ontwikkeld. Waarom eigenlijk niet?

kleinste boot met jacuzzi ter wereld Hottubboats 3
Gelukkig is het niet bij een idee gebleven, want ze hebben al testvaarten met het eerste exemplaar gemaakt. De boot is voorzien van een koelkast om de champagne te koelen en natuurlijk opbergvakken voor je kleding. Hoe de boot bestuurd wordt is ons echter nog niet helemaal duidelijk, maar hij wordt aangedreven door een elektromotor om het lekker stil aan boord te houden. Op de website staat duidelijk aangegeven dat het Patent ‘pending’ is dus wellicht moeten er nog een paar puntjes op de ‘i’ gezet worden voordat hij in productie kan. Prijzen zijn ook niet niet bekend, maar wij vinden het in ieder geval een erg gaaf ding!

Meer info: hottubboats.com

kleinste boot met jacuzzi ter wereld Hottubboats 4

1 reactie

Reageren