Hot Tug nu ook te huur in Rotterdam

1

HotTug drijvende hot tub

Sinds zijn introductie in 2012 is de HotTug heel wat in de media geweest. En terecht, want het ziet er heerlijk uit.

Maar zou je zoiets willen hebben? Genieten of niet, wij zien ons nog niet dagelijks in de HotTub ronddrijven, ook al kun je het bootje ook niet gevuld met water als gewone boot gebruiken. En dan is een kleine €15.000 toch wel behoorlijk veel geld voor een gimmick. Gelukkig kun je ook van de HotTug genieten zonder ‘m te hoeven aanschaffen. Het grappige polyester sleepbootje annex hot tub was al te huur in het noordelijke IJlst, maar is nu ook beschikbaar in Rotterdam. En dat is natuurlijk wel een hele mooie omgeving om rond te varen met je gehuurde HotTug, zeker als je, net als wij, van boten houdt. Op een mooie zomerdag door de grootste haven ter wereld varen, lekker in de open lucht in heerlijk 38 graden warm water met 7 vrienden en de geur van een knappend houtvuurtje op de achtergrond. Klinkt niet verkeerd.

Rotterdamse Haven bij lichtschip Tinto

Het is een vrolijke verschijning op het water en een echte aandachtstrekker. Blijft natuurlijk wel spannend of je gezien wordt door de andere scheepvaart want hij ligt erg laag op het water, al moet de rokende schoorsteen wel opvallen. En met z’n massa en de elektrische voortstuwing zal ie niet enorm snel uit de weg te manoeuvreren zijn. Wel genieten maar niet helemaal wegdromen dus. Wij gaan ‘m in ieder geval proberen deze zomer. Meer informatie over het huren van een HotTug vind je op http://verhuur.hottug.nl/. Helaas staan er (nog?) geen prijzen op de website.

HotTug drijvend bad met houtkachel

 

1 reactie

  1. he Daan, het is precies andersom. de hot tug komt uit Rotterdam! Hij is bedacht door een rotterdamse kunstenaar. en pas daarna gekocht door een enthousiaste ondernemer uit IJlst.

Reageren