Stoer: Discovery gaat bergers volgen

0

Krabbenvissers bij Deadliest Catch spannend? Megastructures imposant? Nee, dan bergers van scheepswrakken in Amerika, die zijn pas stoer! In ieder geval ziet Discovery Channel er een nieuwe categorie mannenhelden in. Dat de zon altijd schijnt in Florida, de mannen alleen plezierboten bergen en er nauwelijks rampen voorkomen, dat vergeten we even.

Discovery zorgt er wel voor, dat het er spannend uit ziet. Met ruzies, brandjes, stevig camera- en monteerwerk wordt het toch nog een spannende show, zo belooft Discovery.

Vanaf aflevering drie wordt het toch wat spannender. Het is orkaanseizoen en dat betekent handel voor de Shipwreck Men. Maar ook werken onder zware omstandigheden. Midden in een storm proberen ‘rookies’ Chuck en Chris een dertien meter lange boot te redden die in problemen is gekomen. Maar hun onervarenheid wordt ze bijna fataal als de boot naar de bodem dreigt te zinken, met de jongens erbij.

Ondertussen proberen Ryan in Fort Lauderdale en Burt in Miami allebei een gezonken boot boven water te krijgen. En in Key West proberen de Arnolds hun boot ’s nachts op het water te houden in de hevige wind, zodat ze de volgende morgen de eerste zijn. De gok pakt goed uit, maar als vader Ricky gezondheidsproblemen krijgen, moeten ze alsnog met lege handen terugkeren naar de kust.

Shipwreck Men is vanaf maandag 15 juli om 22:00 uur te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HD.

Reageren