“Het internet lijkt soms gratis, helaas is dit niet zo en gaat er voor de makers/bijdragers veel tijd en geld in zitten. Uiteraard doen wij dit ook voor ons eigen plezier, maar om de kosten te drukken willen wij relevante advertenties aanbieden die het gebruik, en het doel van de site (informatie en amusement over de botenwereld), niet in de weg staan.”

>Over bootblog.nl
Bootblog.nl biedt haar bezoekers dagelijks botennieuws en achtergrond informatie uit de botenwereld in de breedste zin van het woord. Dit doen wij middels testverslagen, video’s en leuke weetjes, op een luchtige en zowel informatieve als amuserende manier. Simpel weg is bootblog.nl het online yachts&lifestyle platform van Nederland voor en door liefhebbers.

Wij zijn in februari 2010 van start gegaan en hebben sinds dien een grote groei doorgemaakt. Deze groei vertaalt zich dagelijks door in stijgende bezoekersaantallen en vele positieve reacties. Wij zijn nog lang niet de grootste in Nederland, maar hebben absoluut de ambitie om hiernaartoe door te groeien.

Adverteerders bereiken bij ons watersportliefhebbers die van het leven genieten en een overmatige interesse in luxe goederen hebben.

>Advertentie mogelijkheden

>Bootblog.nl mobiel


Wij staan voor vrijwel alles open, waardoor zelfs andere dan hierboven beschreven manieren bespreekbaar zijn. Mocht u interesse hebben in het bereiken van een zeer specifieke doelgroep met een overmatige interesse in de botenwereld, aarzel niet en neem contact met ons op!

Info@bootblog.nl



Voor standaard formaten zoals:

-Rectangle (336×280)
-Rectangle (300×250)
-Leaderboard (729×90)
-Halfpage-ad (336×600)
-Portrait/Angel-ad (336×1050)
-Floorad
-Layers

Kunt u contact opnemen met Adfactor.nl zij verkopen het merendeel van onze advertentie ruimtes.