Failliete YachtVision maakt doorstart

4

Onze Concullega YachtVision van de voormalige firma Waterbeek Media B.V., die onlangs failliet verklaard werd, heeft een doorstart gemaakt onder de naam Waterspreng B.V. De volledige boedel en alle interllectuele eigendommen zijn overgenomen waardoor YachtVision zijn doorstart zal maken…

Een aantal ondernemers uit de mediabranche hebben het initiatief van de doorstart genomen, omdat zij nog geloof in het concept hebben. De bedoeling is om zowel de crossmediale concepten van YachtVision en HouseVision op een efficiëntere en effectievere wijze voort te zetten. Dit willen de nieuwe eigenaren (Waterspreng B.V.) bereiken door meer samenwerkingsvormen met bestaande ondernemingen binnen de branche te zoeken. Wie weet kan bootblog.nl hier ook iets in betekenen.

Wij wensen de nieuwe mannen van YachtVision in ieder geval veel succes!

4 reacties

  1. Sarai Toeter on

    Dit voor de zoveelste keer dat contact probeer te zoek!
    Ik heb in maart een abonement op Yachtvision afgesloten. Het geld is van mijn rekening, heb het boek wel ontvangen. Maar nog nooit een maandblad!!!!!
    Op zijn zachts gezegd, niet erg fatsoenlijk. Meerdere keren contact gezocht, maar op een of andere manier lijkt dit niet te lukken. Krijg er wel flink genoeg van. Ik wil graag reactie, of gewoon mijn geld terug!!!!!

  2. @Sarai Toeter,

    Erg vervelend dat YachtVision zo met haar klanten omgaat. Helaas kunnen wij naast het behartigen van je behoeftes in je watersportnieuws op dit gebied niet veel voor je betekenen. Als we ze een keer spreken zullen we het zeker vermelden.

    In de tussentijd gewoon lekker op het onafhankelijke bootblog.nl blijven kijken, wij schrijven namelijk niks van je rekening!

  3. betaling voor verlenging abonnement gedaan in het voorjaar en geen tijdschrift ontvangen .
    geen verzamelboek ontvangen zoals ze beloofd hebben .
    Heb meerdere malen proberen bereiken via tel en mail GEEN ANTWOORD
    Hoe gaan ze iets regelen ?
    Mvg
    Marc

  4. Wellicht is het toch slim nog even contact op te nemen met Waterspreng. Ik las gisteren de reacties op deze blog en bedacht me dat ik niets meer had gedaan aan het feit dat ik na het faillissement van Waterbeek niets meer had vernomen van Yacht Vision magazine, naast de berichten in de media.

    Ik heb ze dus gisteren gemaild waarom ik als abonnee niets meer had gehoord (ik was nog niet zo heel lang abonnee, vlak voor de HISWA 2010 en heb dus maar 1 magazine ontvangen) en kreeg dezelfde middag netjes een mail terug met dat er dan iets fout is gegaan, omdat ze bestaande abonnees de laatste drie exemplaren van dit jaar gratis zouden toesturen.

    Zojuist lagen de twee (deel 3 moet nog uitkomen) al bij de post, dus volgens mij gaat dat allemaal prima! Tip v.d. dag, probeer toch nog even contact op te nemen?

    Groeten,

    Geert

Reageren