SLS AMG inspireerde nieuwe Cigarette raceboot

0

Mercedes-Benz Cigarette 46 voet AMG

Mercedes-Benz en Cigarette racing hebben op de Internationale Boot Show van Miami vorige week hun 46-voet raceboot, geïnspireerd door de SLS AMG, geïntroduceerd.  In plaats van de eerder voorgestelde enkele Gullwing 6.2 liter V8 met een zielige 563 pk, heeft deze Cigarette twee twin-turbo 5.5 liter Mercury Racing motoren. Elk goed voor een vermogen van 1.350 pk. Ja… dat is samen 2.700 pk, oftewel vliegen!

De nieuwe Cigarette 46 voet AMG heeft dezelfde speciale AMG Alubeam zilver verf/lak als de SLS AMG supercar. Volgens Mercedes-Benz dekt de verf/lak van zowel de boot als de auto als een soort tweede metalen huid, en weerkaatst hij het licht op een dusdanige manier dat speciale design details extra goed uit de verf komen (leuke zinspeling).

Wanneer je aan boord gaat wordt je omarmd met een two-tone interieur van porselein kleur en wit nappa-leer zoals de SLS AMG ook geleverd wordt. Er is tot op heden nog geen prijskaartje aan dit monster gehangen, maar je kan best rekening houden met een getal met 6 nullen. Check de heerlijke plaatjes…

Klik hier voor:
De officiele Cigarette Boats website
De Cigarette AMG 46 voet mini-site

Reageren