Gespot: Mirgab VI in Cannes (via botenradar)

2

 

We schreven al eerder over de Mirgab VI waarna zij ook nog eens door een oplettende bezoeker op het IJ en in IJmuiden werd gespot. Via de botenrader zijn wij haar opnieuw tegen gekomen! Haar ligplaats is, waar kan het ook anders dan, Cannes.

De Mirgab VI is gebouwd door de jachtwerf Hakvoort en vertrokken vanuit IJmuiden naar Cannes. Meteen even gecontroleerd en botenrader is goed op de hoogte!

Zo zien we maar weer, Nederland draait goed mee in de top van super jachten bouwers. Als je de volgende keer net als ons, weer bij een superjacht staat weg te dromen is de kans groot dat zij bij een Nederlandse jachtwerf geboren is.

Geweldig speeltje dus die botenradar, je kan voortaan jou droom haven (Staint tropez, Cannes, Monaco ect.) in de gaten houden en zien welke rijke sjeik er nu ligt.  Aan de linkerkant kan je scrollen uit alle boot namen die er zijn, en daarmee dus altijd jou ”favoriete” jacht in de gaten houden.

[De foto’s van de Mirgab VI in IJmuiden werden ons toegezonden door Lewie, dank hiervoor!]

2 reacties

  1. wat licht hij er mooi bij! ik begreep dat jullie binnekort weer terug naar de werf hakvoort kwamen? de eigenaars pet moes wat verlengt worden?

    naja dan heb ik in iedergeval nog wat te doen!

    tot gauw!!

    mvg. Tim Vermeulen

Reageren