Flashback: April 2010

0


Ja jongens, Bootblog bestaat alweer ruim een jaar. Dat betekend dat we behoorlijk wat nieuws voor jullie verzameld hebben de afgelopen tijd. Op sommige momenten hebben we zelfs nieuws gemaakt, denk aan de Wereld primeur van de Mirgab VI en onze eigen Bootblog series. Vanaf nu blikken we iedere maand even terug op dezelfde maand het jaar ervoor…

In April 2010 hebben we jullie meegenomen naar de grootste boten begraafplaats ter wereld, lieten we jullie zien dat je makkelijk met 114 man tegelijk achter één boot kan waterskiën en introduceerde we de eerste Bootbabe van de maand. Een andere Bootbabe die we aan jullie voorstelde was Heidi Horten, de vrouw met het grootste superjacht.

Omdat we superjachten zo leuk vinden presenteerde we het eerste door Porsche Design ontworpen superjacht en namen we zelf als allereerste een kijkje op de strikt geheime Mirgab VI (oeps, nu zeggen we het weer…). Ook Princess liet haar plannen met grote jachten zien en gaf de eerste tekeningen van de 32M en 40M prijs. Inmiddels hebben we de 32M in Januari van dit jaar al in levende lijve op de London Boatshow gezien.

Ohja, in april 2010 waren we ook al “Groen!” want toen schreven we over de te water lating van ’s Werelds grootste op zonne-energie varende jacht, Planet Solar.

Reageren